Първи в България! Ексклузивно - Mustang MACH-E 4X4 21

2 400 Показвания 68 хил.

За първи път в България, още непоказаният - Ford Mustang
MACH-E 4X. Трансформацията от V8 в 4х4 електрически, семеен автомобил.

Коментари

 1. Pixie
  Pixie
  преди 5 дни

  Днес взех книжка. Мустанг ми е любима. Красота!

 2. Yanko Yankov
  Yanko Yankov
  преди 16 дни

  2035 г спиране на продажба на термични двигатели в Европа , даже и хибриди . Ще дойде време и за водородните електрически . Значи последните продадени в 2034 с 15 г среден живот ... около 2050 г ( който е още жив ) ще са направо рядкост , ще трябва да ги виждаме само на ретро автомобили шоута ... все едно парни локомотиви да посетим в музей . Карам 318д Е90 от 2009 125 000 км още ми е като нова ...никакви проблеми ...и започвам да си задавам въпроса вече TESLA или корейските EV6 или IONIC 5 ще е следващата ... а само миналата година си казвах .. - АЗ ЛИ ? Електрическа никога !!! Казват , че ...Само глупаците не си променят мнението

 3. F L R S H
  F L R S H
  преди 17 дни

  Не ме кефи 21 век нещо хахаха

 4. G.D.
  G.D.
  преди 23 дни

  Голям боклук е тая електричка

 5. Ni King
  Ni King
  преди 25 дни

  tsena?

 6. Ривайв ООД
  Ривайв ООД
  преди месец

  Каква е тая максимална скорост 180 км? И защо не казаха колко струва батерията която ще сменям след 2 години ?

 7. Nikolay Bekov
  Nikolay Bekov
  преди месец

  Глупости говори господина и за цената на тока. Цената само на ел. енергията е между 120 лв. и 150 лв. на МВч в момента. В тази цена не влизат акциз, задължение към обществото, пренос, достъп то мрежата, активна и реактивна енергия, с което цената става приблизително двойна и това е без ДДС. Това едно на ръка. Второ, с излизането на всички потребители на свободен пазар на ел. енергия, което трябва да стане в не много далечно бъдеще, дневна/нощна тарифа надали ще играят много роля. Обяснявам защо. Търговците на ел. енергия и така наречените балансиращи групи купуват ел. енергията на търгове в диапазони от 1 час "ден напред". Т.е. те днес купуват ел. енергията, която ще продадат утре в този час. Тъй като това е търг, цената в часовите диапазони, в които потреблението е масово по-голямо (да приемем, че това е денем) е по-висока. Но тя не е 120 - 150 лв. Има часове, в които стига до към 400 лв. за МВч. Съответно цената, за времето, когато има по-малко потребление пада значително (дори под 50 лв. за МВч). Търговецът на ел. енергия. на база исторически и прогнозни данни за потребление и цени, предлага договор на клиента със средна цена за МВч при еднотарифно отчитане. Та тия приказки от 1001 нощ за 5 ст. на КВч ....

 8. Nikolay Bekov
  Nikolay Bekov
  преди месец

  Това е извращение! Кой дебил го е кръстил "Мустанг" това? Нямам против SUV-овете, нямам против "електричките", но това не е "Мустанг". Горе-долу толкова е "Мустанг", колкото и тролейбус "Икарус".

 9. Gо̀sho
  Gо̀sho
  преди месец

  С тези забрани и ограничение гледай кви лайна изсират ...

 10. Bozh
  Bozh
  преди месец

  Голям проблем, скандално, всички коментиращи са в шок. Все едно са ви кърмили в класически мустанг и това не може да го приемете. Не знам как не разбрахме още, че от тва да ти ръмжи двигателя и да мирише на изгоряло, има и по-важни неща, като тва, че наебахме планетата тотално и промяната е наложителна.

 11. Християн Симеонов
  Християн Симеонов
  преди месец

  Това нещо дето го показахте за мен не е Мустанг, нищо че има конче... Това е някаква пъъълна пародия! Даже не знам как не ви беше неудобно да го покажете на хората :)

 12. Slavi Ivanov
  Slavi Ivanov
  преди месец

  Very ugly, sucksssss!

 13. Rozov Slon
  Rozov Slon
  преди месец

  Всички автомобили трябва да са на ток. Аман от нафтови печки , бензинови резачки и газови мутанти.

 14. Rozov Slon
  Rozov Slon
  преди месец

  bgvideo.info/manage/video/gWiWsomwl3KJ0r0.html

 15. Grudik Kostadinov Grudev
  Grudik Kostadinov Grudev
  преди месец

  Ел.Мустанг , НЕ , ако ще да е златен!

 16. Стоян Стефанов
  Стоян Стефанов
  преди месец

  абе хора толкова ли сте заблудени не разбирате ли че вече нефт нема всичко е изсмукано , нефтените(перолните) компании са намигнали тактично на авто производителите да се пренасочват докато е време че ако продължават да произвеждат горивни агрегати ще им останат музеини експонати и няма с какво да ги задвижват.Даже и да има нефт той е прекалено на дълбоко и никой няма да си прави труда да го вади защото ще е много скъпо и нерентабилно и никой нема да иска да кара ДВГ защото ще е много скъпо и морално остаряло.Със тчение на времето електроенергията ще стане най евтиното гориво благодарение на солаите и вятърните мелници защото слънце и вятър винаги ще има.ЕВТИНО ЕКОЛОГИЧНО И ДОСТЪПНО. И да знаете никой не го боли х*я за шибаната екология най вече перолните магнати.

 17. asen kiselov
  asen kiselov
  преди месец

  Пълен шит е тоя мустанг

 18. jawbreaker
  jawbreaker
  преди месец

  Много готино, добре че и тия се усетиха че хората вече не искат да плащат за горива и обслужвания.

 19. Mike Tyson
  Mike Tyson
  преди месец

  Грозна работа деби електричките

 20. Anonymous GT
  Anonymous GT
  преди месец

  Нямали най после да минат на ток.

 21. Ivalo Stoyanovski
  Ivalo Stoyanovski
  преди месец

  Бри4ка стана Електри4ка

 22. Мартин Господинов
  Мартин Господинов
  преди месец

  Мак едно.

 23. Светлин Недков
  Светлин Недков
  преди месец

  Няяяяяяма такава излагация, дейба умрелите боклуци.. не прилича на кола, та нищо общо с мустанг, 300км на full charge, вътре батак никъв интериор да ти взема очите и да те кефи щом влезнеш , айде няма нужда .. де*ба и 21век

 24. \:D/
  \:D/
  преди месец

  Дизел на улицата, дизел в автокъщата, дизел в сервиза, дизел в моргата - ми всичко ви е наред, ко мрънкате тука? Ам тваа... ам оновааа... Колите на 21-век са на ток и не са за мрънльовци, а за готини хора!

 25. a13k54nd3r
  a13k54nd3r
  преди месец

  Преди 3 дена видях един сив в Бургас, гледах кончето и се чудих: "Е не може да е елктрически, не може да е Мустанг". Е, ей го на :)

 26. Miroslav Angelov
  Miroslav Angelov
  преди месец

  Голям зор за коли на ток щото иначе другите замърсявали. Не други неща замърсяват природата ама тва е друга тема. Другия въпрос защо автомобилостроенето не се насочи към масово произвеждане на ДВГ на газ или метан което е абсолютно еко и няма толкова вредни емисии , защото за да се произведе тока за една електричка мисля че природата се замърсява повече отколко ако една кола на метан да се движи по улиците на България. Другата технология която е била разработвана и спряна от някои хора незнайно защо още миналия век , а именно задвижване от водород

  1. John Doe
   John Doe
   преди месец

   Българин 90те години изобретил работещ двигател на вода. Но ни вест ни кост от него. Най-вероятно е взел кинтата за патента и е доживотно обезпечен на някой остров.

 27. ruskq asebova
  ruskq asebova
  преди месец

  otvratitelno! ford mustang 4x4 i to elektricheski e te za da proizvedat nateriite zamursqvat poveche okoonata sreda ot kolkoto benzina puuuuuuuuuuuuu svetu se 9burnal na opuki

 28. Alex Borislavov
  Alex Borislavov
  преди месец

  Много ме кефи

 29. Данката
  Данката
  преди месец

  Само на мен ли фалшив профил на Филип ми е писал в Инстаграм🤔

 30. HIpigoRE1
  HIpigoRE1
  преди месец

  Хехе хипотетично ако речем, че 100 хиляди автомобила се пуснат в екплоатация из София и от тях 1000 трябва да посетят предвидените затова места да позаредят капацитета малко , киснейки там с часове за какъв bottleneck говорим :D С това темпо на развитие на електричките скоро конвенционалния двигател няма да изчезне или ако изчезне ще е само със забрана, но въпроса със заряда на батерията ще си остане отворен. Докато не ги разработят с някакво хипер време за зареждане между 5-10 мин. трудно ще се говори за масово навлизане на ел.мобилите.

 31. Vikeca Lifestyle
  Vikeca Lifestyle
  преди месец

  Много интересен автомобил! Определено иновационен. Вече май наистина всичко ще стане на ток 👍

 32. Todor Todorov
  Todor Todorov
  преди месец

  мали пълно про си батко: не моо да ги гледаш, а пак ни ги показваш тия ел чекии ... май нещо женската аудитория пооопипваш

 33. Ivo Marinov
  Ivo Marinov
  преди месец

  Тоест богатите ходят където си искат и не плащат данъци, а бедните да го ду*ат! Дали пък не е време да се позамислим малко?

  1. Ivo Marinov
   Ivo Marinov
   преди месец

   @jawbreaker Чисти , хубави, стерилни, нови... Още и още..бройка след бройка ...какъв прекрасен нов свят... Просто си затворете очите и мечтайте за красивите залези над киселинните дъждове на Марс. За прекрасните отблясъци върху пясъците и камъняците... И забравете за планините от боклук след себе си!

  2. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   @Ivo Marinov като те гледам колко те е яд на чистите коли, явто ти ще станеш от богат беден. ама нека ти, стига сте тровили и продавали на безумни цени боклуците си! хахаха

  3. Ivo Marinov
   Ivo Marinov
   преди месец

   @jawbreaker преразгледай начлото на координатната система бедни- богати-свръх богати

  4. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   Току що един по долу в коментарите каза че поеже е богат ходи на бензиностанция и зарежда от скъпия бензин а ние сме били бедни мишки. Аз като по беден обаче карам от 2 години електрическа кола и не съм ходил нито на скъпа бензиностанция нито съм купувал масло нито съм ходил на обслужвания. Нямам и нищо счупено щото няма движещи се части освен оста на мотора която е необслужваема. . .

 34. Vesko Vasev
  Vesko Vasev
  преди месец

  АЛФА РОМЕО е колата

 35. Борислав Димитров
  Борислав Димитров
  преди месец

  Гледайте Jay Leno Garage ако искате истински американски класики и машини.

 36. Габриел Стоянов
  Габриел Стоянов
  преди месец

  Здрасти!Може ли да направиш клип за Mercedes CLA 45 AMG 2020 ,4 врати?

 37. David Peev
  David Peev
  преди месец

  Bri4ka може ли ревю на hyundai coupe (tiboron) да направиш ревю?

 38. Dr. Wow
  Dr. Wow
  преди месец

  Този човек е супер дразнещ.Не го включвайте в ревютата.Разбрахме че е прочел листовката...Прекъсва ,надвиква се,ужас...

  1. Пламен Панайотов
   Пламен Панайотов
   преди месец

   Малко е неиздържал да 😸

 39. Jonathan Cain
  Jonathan Cain
  преди месец

  Ще ме прощавате ама отвън прилича на изгърбения Квазимодо

 40. 1:64 Scale Collector
  1:64 Scale Collector
  преди месец

  Страхотен клип!Новият Mustang Mach E е уникален,даже има версия на Ford Performance с 1400 к.с.Новият Mustang Mach1 всъщо е невероятен.Бях споделил клип на Mustang Mach E 1400,но целия ми коментар изчезна поради някаква причина.Във канала Ford Performance има всичко относно Ford.

 41. E G
  E G
  преди месец

  Мустанга е от малкото останали мъжки коли. 650 коня на ръчка. Защо няма АМГ та и Мки на ръчка.

  1. mariqn rusev
   mariqn rusev
   преди месец

   GT350 526 коня кеф американците му казват smiles per galon

 42. Адем Койнар
  Адем Койнар
  преди месец

  нищо в тази кола неможа да ми хареса.Колкото и да се опитвам да приема ел.колите , производителите не ми помагат като ги правят отвратително грозни и скучни :)

 43. Alexandar Gerenski
  Alexandar Gerenski
  преди месец

  Не, че нещо - ама да си оправят данните. Хората искат да си я купят, а не могат, а и един PDF има да се изработи и е грешен :) www.ford.com/suvs/mach-e/models/mach-e-select/ Мострата е 3.5 до сто :)

 44. Stanislav Chernev
  Stanislav Chernev
  преди месец

  Еми съжалявам ама прилича на евтина китайка с два заболтени дислея от AliExpres

 45. Николай Любенов
  Николай Любенов
  преди месец

  Ужас!

 46. Tsvetomir Dimov
  Tsvetomir Dimov
  преди месец

  И тук ерата на спортните коли приключва...с излизането на електрически "Мустанг"....

  1. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   я потърси в нета Римак

 47. Velin Dionisiev
  Velin Dionisiev
  преди месец

  Каква е тази Кия? Боже потресен съм :Д

 48. AcaraGogs
  AcaraGogs
  преди месец

  Абе Бричка всичко е ок,ама защо не се научи да не прекъсваш събеседниците си и да не говориш едновременно с тях?Изгледай видеото и сам си отговори как е.

 49. Ivan Todorov
  Ivan Todorov
  преди месец

  Бе деба и тия колички на ток, кво ги хвалите. Тоя дъртия 100 пъти повтори 21 веек.

  1. Asparuh Asparuhov
   Asparuh Asparuhov
   преди месец

   Тоя дъртия цока парички, та боли го😉

 50. Борислав Еленков
  Борислав Еленков
  преди месец

  Комплексари!

 51. Road To Young Aeshtetics
  Road To Young Aeshtetics
  преди месец

  остави човека да говори бе бате бате

 52. MrSofiaman
  MrSofiaman
  преди месец

  Подигравка с иконата Мустанг е това, нищо повече. Не е лоша за електричка, но не заслужава да носи това име.

 53. Alexander Slavchev
  Alexander Slavchev
  преди месец

  Ужасно

  1. Alexander Slavchev
   Alexander Slavchev
   преди месец

   @Борислав Стоянов няма страшно! Идва ред на Camaro, Ford GT, защо не дори Lancia Delta Integrale, Audi Quattro и много други емблематични коли по образа на Opel Manta, също емблематичен модел...

  2. Борислав Стоянов
   Борислав Стоянов
   преди месец

   @Alexander Slavchev Преабаха още една легенда!

  3. Alexander Slavchev
   Alexander Slavchev
   преди месец

   @jawbreaker абе за фордовете като цяло не ме е*е, ако искат всички модели на ток да правят, ама мустанга не трябва да се пипа.

  4. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   Много ясно че е боклук, форд никога няма да пуснат свясна EV кола защото веднага ще им секнат продажбите на ракогенераторите. Всъщност нямат избор. Ще пускат боклуци докато не фалират.

 54. Delyan Mihov
  Delyan Mihov
  преди месец

  Форд спазва традициите, и хоп мустанга стана SUV, Пумата са я превърнал в крос-овър. Остава сега да направят Форд GT пикап.

  1. Valentin Slavchev
   Valentin Slavchev
   преди 3 дни

   F-150 Shelby, Raptor sushto izliza s limited amount of GT Shelby supercharged

  2. mariqn rusev
   mariqn rusev
   преди месец

   Форд Фиеста седан

 55. Stanislav Gotzov
  Stanislav Gotzov
  преди месец

  Пумата стана СУВ, Мустанга стана СУВ стига с тия женски превозни средства. Скоро четох ,че и Пасата спира да се произвежда вече. Къде са красивите седани и комбита.

 56. ALi Yalchan
  ALi Yalchan
  преди месец

  Pulen bokluk

  1. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   Много ясно че е боклук, форд никога няма да пуснат свясна EV кола защото веднага ще им секнат продажбите на ракогенераторите. Всъщност нямат избор. Ще пускат боклуци докато не фалират.

 57. VLOGIS GARAGE
  VLOGIS GARAGE
  преди месец

  "Форд винаги са се стремели да си спазват традициите" Три минути по-късно дърпа пердето и отдолу електрическа баничарка. :D Лий Якока се премята в гроба.

  1. PenkillerDIY
   PenkillerDIY
   преди месец

   @John Doe и със 140 дори голямата версия не стига до Бургас

  2. John Doe
   John Doe
   преди месец

   Пълна трагедия! Мустанг е една от иконите на "muscle car" и да сложат това име на щайга с батерии... жив зян. Който иска кола икономе не си взема 500+ коня звяр (реално двуместен) с задно предаване.

  3. PenkillerDIY
   PenkillerDIY
   преди месец

   @Ivan Stoilov слушай сега, за да не ти ставам личен press clipping асистент, направи следното: 1. Колко Wh харчи на километър в реални тестови условия? Със скоростта с която искаш да го караш! 2. Каква е ефективността на зареждането, тока не се телепортира в батерията; 3. Каква е цената на зареждането на зарядните станции. Тогава пиши пак! Какво карам си е моя работа, електричката не е неизгодна, но не е без пари, както се опитват да го изкарат. Като ти казвам че харчи 6-7/100 А100, провери защо ти го казвам и недей да се самозаблуждаваш. Аз ако имах голяма кола харчеща 7/100 щях да съм супер щастлив.

  4. Ivan Stoilov
   Ivan Stoilov
   преди месец

   @PenkillerDIY цената на киловат час е 15 ст умножи го по 88квтч батерия и ти излиза 12лв за пълното зареждане при което изминава 640км според тях, не знам ти какво караш ама аз за да мина 640км с моята кола зареждам за минимум 120лв, 6 на 100 не знам коя кола харчи градско сигурно някоя 1.2 ако я караш пенсионерската

  5. PenkillerDIY
   PenkillerDIY
   преди месец

   @Ivan Stoilov цената на тока по българските зарядни станции е еквивалентен на 6-7/100 А100. С домашен ток 100 км излизат минимум 4.50 лева на дневна тарифа и 3 и нещо на нощна. Така че 500 км няма да ги изминеш за 5 лева, нито за 25, защото след 300 км ще платиш 50 лева за дозареждане. Т.е. 500 км със старт с домашен ток до горе ще ти излязат поне 65 лева. Или 6.2/100 дизел ;) даже малко повече, защото се плащат и загубите по зареждането, които са топлина, охлаждане и т.н. Електричката е хубава и пести много пари, първо в града, второ защото не мъкнеш туби на 2-3-6 месеца, не сменяш свещи, накладки и още пет вида течности освен спирачна. Един нормално експлоатиран автомобил си сменя всички течности на две години. Може би без антифриза. И накладките, свещите, ремъците и т.н. Освен това колата с ДВГ, която харчи 6/100 е по-малка и няколко пъти по-маломощна от електричката.

 58. Kristiyan Georgiev
  Kristiyan Georgiev
  преди месец

  Къци едно време такива на колелото на Невада ги даваше!!!

 59. Ivan Angelov
  Ivan Angelov
  преди месец

  Не може еди кой си комплексар, даващ 50 лева повече, за пълен резервоар с бензин, да ми се подиграва, че съм бил карал S-ката на газ. Първо, ако всички мислеха като мен и другите каращи на горива щадящи околната среда, щяхме да дишаме по чист въздух. А чистият въздух е здраве, а не за болестите да обвинявате Кгб, Цру, и че Американците ве били пръскали от горе. Самите ние се пръскаме с отрови, като се кача на Витоша сутрин рано, и погледна надолу към ниските населени места на София наслоени облаци от чернилка. Тва нещо се утаява в почвата в водата, и ходим като зашаматени после. Тия свободни радикали в изобилие от къде мислите, че ни разболяват организмите.

 60. Ivan Stoilov
  Ivan Stoilov
  преди месец

  Бате никъв шанс това да мине 642 км с едно зареждане ама никъв

  1. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   @Ivan Stoilov на форда ефективността е доста по малка от на Тесла и затова минава по-малко с една и съща батерия.

  2. Ivan Stoilov
   Ivan Stoilov
   преди месец

   @\:D/ къде го сравняваш тоя кошник с тесла ?

  3. \:D/
   \:D/
   преди месец

   Model S с почти същата батерия 100 кВтч минава 535 със 110 км/ч на 13 градуса и климатик на 20.

  4. Ivan Stoilov
   Ivan Stoilov
   преди месец

   @jawbreaker те могат да кажат че минава и 1000 нали рекламират колата

  5. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   Естествено, минава 550 казаха го във видеото.

 61. M1taka1
  M1taka1
  преди месец

  Бахти боклука . То това не е мустанг

  1. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   @Anonymous GT какво не "разбиваш" бе малоумник? я мини първо първи клас и тогава ела :) , за пръв път видях Тесла преди досга тодини в Женева, ти тогава си бил още в яслата балама

  2. Anonymous GT
   Anonymous GT
   преди месец

   @jawbreaker Никога не си карал такава кола, никога няма и да караш,като не разбиваш не говори.

  3. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   @Dimi Ilieva Нищо не рипа, там е проблема. Електрическите коли рипат бая повече и отвяват всичко след настъпване на педала. Магарето ще е само сълзи и съжаление че е отзад. Е поне няма да му смърди на изгоряло масло...

  4. Dimi Ilieva
   Dimi Ilieva
   преди месец

   Викаш друго е да се усети как рипа коня, като настъпиш педала. Сега е като мискер :D

  5. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   Много ясно че е боклук, форд никога няма да пуснат свясна EV кола защото веднага ще им секнат продажбите на ракогенераторите. Всъщност нямат избор. Ще пускат боклуци докато не фалират.

 62. Aimz All Day
  Aimz All Day
  преди месец

  Страшно грозен е тоя SUV "First and last edition" xaxa

 63. Михайлово Врачанско
  Михайлово Врачанско
  преди месец

  Какъв модел електродвигател ползва?

  1. \:D/
   \:D/
   преди месец

   Не зная, но моторите са с маслено охлаждане и в най-мощната версия "GT", колата има режим Unbridled Extend, който е за писта и дава пълна мощност до изчерпване на заряда.

 64. batka ta
  batka ta
  преди месец

  Абе, че е бъдещето е ясно, спор няма... но друго си е да налееш 70 л нафта за 5 мин и да се изкривиш от каране докато си помислиш пак да зареждаш.

 65. Kristiyan Goranov
  Kristiyan Goranov
  преди месец

  Това вече е подигравка с една легенда

 66. Милен Пенев
  Милен Пенев
  преди месец

  Филип е разочарован 😂😂

 67. Plamen Dimitrov
  Plamen Dimitrov
  преди месец

  Ако трябва да избирам из между всички електрички бих избрал форда

 68. Mitko Petrov
  Mitko Petrov
  преди месец

  Колко ще му е данъка и застраховката на тая електричка ? 😅😅

  1. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   @Zhivko Nikolov Има течност ама тя почти никога не се сменя. Все пак работи първо при по чиста среда (няма масла и т.н.) и второ батериите почти никога не надвишават 55 градуса за разлика от ДВГ при които се работи винаги над 100 а на определени точки температурите са няколко стотин. Доста по тежки условия и това предполага смени на антифриза в ДВГ по често. А относно тежестта , спрямо повечето нови коли Тесла е лека например. Наскоро гледах няколко клипа на Мат Уотсън прави драгове и Тесла винаги е от най леките... Сложното на гумата е че има един дунапрен вътре за шумоизолация понеже като няма шум от ДВГ и се чува повече гумата и хората се жалват.... но може да се кара и с обикновенни гуми ако не ти пречи шум.

  2. Zhivko Nikolov
   Zhivko Nikolov
   преди месец

   @jawbreaker Е, има охладителна система, има течност в нея, чак пък такава идилия в областта на обслужването не е. Още няма достатъчно модели ЕЛ коли в нашите БГ условия за да си правим сметки за експлоатационните разходи. Гумите са по-скъпи със сигурност - теглото и мощността на тези автомобили иска специални гуми. Даже за ТЕСЛА производителите на гуми правят отделна версия на гумата.

  3. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   Няма данък, кара се безплатно , можеш да спираш в сини и зелени зони безплатно и няма обслужвания и няма и резервни части да се сменят. Накладките например карат по 300 000 км. и то ако си неопитен с колата.

  4. Georgi Manolov
   Georgi Manolov
   преди месец

   @Dimi Ilieva Те в някои щати в Сащ вече плащат данаци и на еректричките.Но в БГ след 10г някъде.

  5. Dimi Ilieva
   Dimi Ilieva
   преди месец

   Електричките са освободени от данък. Но с това темпо скоро и на тях ще им праснат нещо. Да не говорим за Синята зона- сега безплатна, за да ни стимулират да си вземем елки, ама всичко като стане елка ще им сложат и на тях такса.

 69. Seatleon Turbo
  Seatleon Turbo
  преди месец

  Cesar Millan и Фифката са голям тандем.

  1. \:D/
   \:D/
   преди месец

   Точно! Защо ще има кофти коментари за готина, бърза и безшумна кола с панорамен таван, с която можеш да прекосиш страната за никакви пари.

  2. dzigitraykova
   dzigitraykova
   преди месец

   След една камара негативни коментари, този усмихва :) благодаря, другите няма да ги чета

 70. Даниел Куцаров
  Даниел Куцаров
  преди месец

  Като фен на Мустанг направо ме боли сърцето като го гледам това нещо

 71. К. Колев
  К. Колев
  преди месец

  Това трябваше да е някакъв си форд. Поругахте иконата. Ефтин рекламен трик,за който ще платите скъпо.

 72. Kapone
  Kapone
  преди месец

  Не е вярно в Бургас видях ония ден същия

  1. Torro Torrentazos
   Torro Torrentazos
   преди месец

   *оня ден

 73. Atanas Stoyanov
  Atanas Stoyanov
  преди месец

  Във какво се превърнаха колите преди време mustang shelby и dodge charger от 70 те са били просто легенди а сега всичко почва да заема формата на tesla

 74. Valeri Robertov
  Valeri Robertov
  преди месец

  В Холандия го карат от отдавна И честно казано Не е кой знае какво

 75. Nikolai Andreev
  Nikolai Andreev
  преди месец

  Без характерният звук и жив кон да му сложат на тавана не е мустанг а миксер 😐

  1. Атанас Паунов
   Атанас Паунов
   преди месец

   Миксер ? Аз даже и звук на миксер не чух :) Само звука от гумите...

  2. mariqn rusev
   mariqn rusev
   преди месец

   😂😂😂😂 Мн си прав . Това с миксера ме уби

 76. Dimitar Biserkov
  Dimitar Biserkov
  преди месец

  усраха се форд

 77. Atanas Kunev
  Atanas Kunev
  преди месец

  Искаш си ги ( 300 км и 2 часа за зареждане ( Ужас(

  1. \:D/
   \:D/
   преди месец

   Явно не си гледал внимателно: 300 км се зареждат за 20 мин. на 150kW DC станция, а общият пробег е до 642 км.

 78. svetoslav vasilev
  svetoslav vasilev
  преди месец

  А какво ще кажете за Tesla S plaid ???

  1. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   Най-доброто. Всички други скоро ще фалират. Този опит на форд до никъде няма да ги доведе. Твърде късно и твърде малко както се казва.

 79. Ismet Davkov
  Ismet Davkov
  преди месец

  Започнаха вече и американските автомобили да развалят

 80. Anton S
  Anton S
  преди месец

  Ако ми го подарят ще го продам без да го пробвам.

 81. Радослав Беевски
  Радослав Беевски
  преди месец

  И като забранят двг тези които нямат гаражи къде ще зареждат?

  1. Martin Tsanev
   Martin Tsanev
   преди месец

   ЧувАл ли си за зарядни станции? Няма да е лошо да се образоваш. Подобно е на бензиностанцийте. Лесно е да се сети човек.

 82. JustNick
  JustNick
  преди месец

  07:43 значи и истинския mucle car а именно Challenger скоро ще изчезне 😢😢😢 но както се изразиха Мустанг поддържал традицията коя традиция Carl Shelby ще се върне в гроба ако беше видял тая простотия....

 83. Evo Christoff
  Evo Christoff
  преди месец

  Миналата седмица обикалях автосалоните оглеждайки за следващ автомобил и на база цена/качество/поддръжка определено Мустанг разцепи конкуренцията и много сериозно се замислих за такъв . Не точно Mach версията а базовата . За скромните £39,000 чисто нов мустанг джип .

  1. \:D/
   \:D/
   преди месец

   Скоро да го вземеш, колега и да щракнеш едно пътуване из планините с него да се види какъв е кеф да отвориш джама и да влиза свежест и хлад и като приближаваш някой манастир да не обгазяваш и нарушаваш спокойствието там.

 84. M A R T I N .
  M A R T I N .
  преди месец

  Дългогодишните традиции ги няма вече всичко отиде по дяволите с тея еко норми на ток щяли да ми карат джендъри с джендърски коли вече всичко очаквам и все повече се разочаровам от автомобилостроенето

  1. M A R T I N .
   M A R T I N .
   преди месец

   Щом смяташ че от електричка ще се оправи въздуха и няма да замърся ходи и купувай мойта кола ако искам ще пуши въпрос на мнение😉

  2. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   свободен си да се отровиш ако ти е прекалено чисто. твоите хора показаха че маймуна живее нормално в кутия вързана към аспуха на кола, покажи ни и ти как лъхаш от него :D

 85. Devilcho
  Devilcho
  преди месец

  Тия електрички при - 20,30 градуса не ги виждам просто

  1. Zhivko Nikolov
   Zhivko Nikolov
   преди месец

   В Норвегия и по Скандинавието са изключително популярни от години електро колите. Произведените за северните региони модели имат доста добри инженерни решения, поддържащи температурата на батерията в оптимални граници - и в жесток студ и голяма жега. Разхода на ток е по-сеиозен зимата, пробегът спада с 20-тина %, но хората си ги карат.

  2. \:D/
   \:D/
   преди месец

   В ръководството пише: оперира в диапазона -30 +60 градуса. Тези коли винаги палят и тръгват в студа. Другите - не.

  3. Martin Tsanev
   Martin Tsanev
   преди месец

   Не се излагай с тези глупости поне, да ти се смеят хората. Вземи прочети малко, пък тогава развивай безпочвени теории.

  4. R Nik
   R Nik
   преди месец

   теслите палят при -30 , даже без да са карани по една седмица в Канада, тея електически мотори са много здрави въртят по 1 мил км, проблема е в батериите а не в мотора.

 86. mariqn rusev
  mariqn rusev
  преди месец

  С атака на Тесла над автомобило строенето не се изненадвам ,че Форд посегнаха така към голямото си оръжие ,а именно Мустанг . Трябва все някак да се конкурират с Тесло ,но ще съм мн щастлив ,ако името бъде променено в близко време

  1. John Doe
   John Doe
   преди месец

   F-150 електрическият е по-сполучлив.

 87. ShAdOWPUk BG
  ShAdOWPUk BG
  преди месец

  Ужас!Това не мога да повярвам,че е Mustang.Изключително различен,и макар да ми е леко симпатичен на визия,не искам и не мога да приема,че това ще е бъдещето.Спортните марки тотално ще се изчанчат,а и не спортните модели на различните марки.

 88. Aleksandar Slavov
  Aleksandar Slavov
  преди месец

  Харесва ми и Аз го разгледах на живо преди няколко дни!

  1. Aleksandar Slavov
   Aleksandar Slavov
   преди месец

   @Pepi Shopov така е съгласен съм но за в бъдеще е удобно

  2. Pepi Shopov
   Pepi Shopov
   преди месец

   Готин е, но това не е мустанг,а просто сув, мустанга винаги е бил спортно купе и с двигател с вътрешно горене а не електрически двигател

 89. Веско бг
  Веско бг
  преди месец

  това направо си е ташак торба

 90. TH000
  TH000
  преди месец

  Голяма повърня... а тоя брадатия селянин само повтаря ‘21 век’ абе ейй приятел това че сме 21 век не значи че трябва да карам новият си телевизор (който също смучи ток) Това че се опитват да налагат нещо не означава че трябва да се съгласяваш с него ако не ти харесва!!! Те утре и лайно ще ти предложат защото е еко и щади природата и ти ще го ядеш и ще повтаряш 21 век 🤣🤣🤣

  1. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   @TH000 ти да нямаш раздвоение на личността бе мишок? или си лъхал от аспуха???

  2. TH000
   TH000
   преди месец

   @jawbreaker хахаха ти си много прост е приятел!!! Седим и ти се смеем 5 човека на меко казано комплексарско смешният отговор 🤣🤣🤣

  3. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   @TH000 пък после EVтата били скъпи ... може пък времето да ми е по ценно да не хода по бензиностанции и сервизи мишоче? или пък здравето щото от ракогенератора се хващат едни болести...

  4. TH000
   TH000
   преди месец

   @jawbreaker ти като си мишка и цепиш стотинката на две не всички сме като теб 🐭😉

  5. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   плащай си за горива тогава и си трай след като всеки сам да си решава, аз пестя по 2 лв на всеки 10км и си свиркам. а и на сервизи не ходя... :D

 91. Фуркан Мехмед
  Фуркан Мехмед
  преди месец

  Някога съм чувал едни бързи коли

  1. Фуркан Мехмед
   Фуркан Мехмед
   преди месец

   Филип искам да напраеш клип с ferrali

 92. gg gaming
  gg gaming
  преди месец

  🤬🤬🤬🤬🤮🤮🤮🤮🤮🤮 kak moje da se izlojat taka tezi amerikanci

  1. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   Много ясно че е боклук, форд никога няма да пуснат свясна EV кола защото веднага ще им секнат продажбите на ракогенераторите. Всъщност нямат избор. Ще пускат боклуци докато не фалират.

 93. Asen Borislavov Stoyanov
  Asen Borislavov Stoyanov
  преди месец

  Този електрически автомобил е много екзотично и малко практично возило за българските сноби.

 94. Angel Tilev
  Angel Tilev
  преди месец

  Много тъпо и грозно 😏😏

 95. chiorniibumer Стефанов
  chiorniibumer Стефанов
  преди месец

  Ето това е джендърството при автомобилостроенето...

  1. \:D/
   \:D/
   преди месец

   Да заемаш редовно поза партер на бензиностанцията е по-педалско. БГ ток или арабски чеп?

  2. Damyan Vilionov
   Damyan Vilionov
   преди месец

   Ако искаш карай си масъл кар всеки ден, но повечето ги карат по събори и тн. В ежедневието електричката си е ок

  3. Damyan Vilionov
   Damyan Vilionov
   преди месец

   @chiorniibumer Стефанов Може би да, не казвам, че са лоши. Просто вече хората минават на електрички, освен маниаците дето гледат много филми и си се кефят на старите американски коли, където ги изкарват в неделя да се радват за 2 часа

  4. pironcho
   pironcho
   преди месец

   @chiorniibumer Стефанов трудно се засягам от хора, чиито номер на обувките е по-висок от IQ-то им. Не се притеснявай, карам немски V-шестак, но не съм закостенял в 17ти век. Добре че хората с твоето мислене по света са малко, иначе щяхме да палим огън все още с камъни.

  5. chiorniibumer Стефанов
   chiorniibumer Стефанов
   преди месец

   @pironcho Ето това е отговора на един засегнат джендър... като си такъв и искаш да караш имитация на кола, не означава ,че всички сме джендъри като тебе...

 96. Spas Spasov
  Spas Spasov
  преди месец

  За такава традиция говореха и за V8ци, и после се изсраха... чакам сивик пикап.

 97. Georgi Nikolov
  Georgi Nikolov
  преди месец

  Това бръм скоро щяло да бъде забранено🤣😂 тоя дето говори какво кара та толко навива за тия кенефи нали утре ще му сложат данък км и ще му дигнат тока за ежедневието ама то така който копува ги стимулира и така заради тези които се правят на модерни ще страдат сички ако си мислите че ще сте гратис тука и там с грешка сте се ще се намери начин да се зимат парите на хората дано им свърши лития скоро та да слезнат на земята

  1. Stoian Kalchunkov
   Stoian Kalchunkov
   преди месец

   @Martin Tsanev когато аз съм го имал тоя мерцедес смешко, ти си държал майка си за полата и като гледам пък твоя опит на какво се базира, се чудя въобще на кола качвал ли си се зад волана. Скрий се някъде анонимнико и много много не се обаждай.

  2. Martin Tsanev
   Martin Tsanev
   преди месец

   @Stoian Kalchunkov Сега видях, че опита ти се базира на някакъв стар Мерцедес и Фортнайт. И ти говориш за батерии и електромобили. Продължавай да си вярваш, дори никой друг да не ти вярва. Те хората не те плюят, това е дъжд. Трагични сте такива екземпляри, като теб.

  3. Martin Tsanev
   Martin Tsanev
   преди месец

   @Stoian Kalchunkov Пич скрии се някъде с тия сметки без кръчмар, че си смешен. Отиди в представителството на Пежо и сравни 208 с двг и електричка и после ела да ми говориш. Аман от тия интернет герой, дето даже немогат да си служат правилно с интернет, за да намеря информация. Сметнали ги били. Абе, нашия. Нали БМВ-тата от преди 3-4 години на 100к целия двигател отива в коша. Я прочети малко. M50D ала бала? Каскадни турбини? Ремонта после е една торба пари. На 80к км си отиват тези 3 или 4 турбинки. Ти ми говориш за батерията, че десетина години. Пълен аматьор си, пич. Чул си нещо някъде и го повтаряш, като папагал. Поне да го беше чул от някой адекватен, а не от чичо ти Гошо пред блока, дето повече от Лада не е виждАл. Жалка история.

  4. Stoian Kalchunkov
   Stoian Kalchunkov
   преди месец

   Той начина е измислен, електричките са двойно по-скъпи от събратята си с ДВГ. 20К-30К отгоре. Според мен това си е средно горивото за 10тина годинки и тамън толкова и е и живота после новаааа . Сметнали са го тия сметнали са го:)

 98. Todor Danchev
  Todor Danchev
  преди месец

  Къде го намерихте този образ с 5-те стотинки нощна тарифа?

  1. Радослав Беевски
   Радослав Беевски
   преди месец

   Специалист по всичко,много ги разбира даже е с дженди ризка!

 99. vsk
  vsk
  преди месец

  бате тоя канал става все по-негледаем. филипе сори ама не мерси.

  1. vsk
   vsk
   преди месец

   @jawbreaker ми не. аз в бг си бях добре, апартамент, кола, средна заплата. пак казвам заради масовата простотия или "масовия българин" се махнах. вече близо 10 години така. и не, никога несъм мил чинии или тея клишета, ама ако ми се наложи мога и чинии да мия. няма кво да се меря с никой, аз си живея живота така както аз искам и така и така си лафиме тука, ще ти кажа само, че бачках 4 години за Roush. така и така сме под видео за фордове.

  2. jawbreaker
   jawbreaker
   преди месец

   @vsk и какво сега миеш чинии някъде? едвали неуспял тук ще преуспее в чужбина като бежанец...

  3. vsk
   vsk
   преди месец

   @Martin Tsanev никой и затова няма да си губя времето в този канал повече. колкото до масовия българин :)) братле, аз тая територи я напуснах одавна точно заради тоя тип сънародници. коментара ми няма нищо общо с коли.

  4. Martin Tsanev
   Martin Tsanev
   преди месец

   Кой те кара да гледаш? Гледай си там бангийте, дето масовия българин смята за кола.

 100. petar kostadinov
  petar kostadinov
  преди месец

  Колко пари струва това удоволствие

  1. \:D/
   \:D/
   преди месец

   Обявиха цена за България под 100 хил. лв, т.е. колкото е Киа е-Ниро тук с някои екстри. Но тя е само с предно, по-слаба и с по-малка батерия.

  2. Веско бг
   Веско бг
   преди месец

   @Петров 100к евро

  3. Петров
   Петров
   преди месец

   От 55 000 евро започва базовия модел в Германия ..не искам да знам с фулл екстри как ще е цената...

  4. Веско бг
   Веско бг
   преди месец

   100к сигурно